Over

Brandlezz

Je kent het wel, je kijkt in de spiegel en denkt: ‘tijd voor wat extra aandacht en verzorging’. Dan ben je bij Brandlezz aan het juiste adres. Naar verschillende locaties om je haar, nagels en gezicht te laten doen, is verleden tijd. Brandlezz Concepts heeft een exclusief no-nonsense Hair meets Beauty-concept; alle schoonheidsbehandelingen onder één dak!

Brandlezz Concepts bevat een kapsalon-, beauty-, en massagesalon. Verder kun je er terecht voor een bezoek aan de sauna, het laten verzorgen van je handen en voeten, permanente make-up. Ook kun je bij Brandlezz make-up adviezen krijgen van onze visagiste. Een persoonlijke afslankcoach en een cosmetische arts die adviseren over botox/injectables maken onze dienstverlening compleet. Verder is er een koffie/loungebar waar je kunt genieten van een overheerlijke luxe kopje koffie.

Iedereen is welkom in onze lifestyle-salons in Kerkrade en Sittard. Man, vrouw, jong, oud, onze gespecialiseerde medewerkers staan klaar voor iedereen die op zoek is naar een subtiele verandering of juist naar een compleet nieuwe look.

Bij Brandlezz Concepts bieden we persoonlijke aandacht. Combineer dat met onze relaxte loungesfeer en wij beloven je dat je onze salon niet alleen met een goede look verlaat, maar zeker ook met een goed en ontspannen gevoel!

Maak vandaag nog kennis en ervaar welke behandelingen mogelijk zijn bij Brandlezz Concepts.

Versie 2.0.0.9.